- Otrzymane podziękowania: 5
MAKLERS.ARSLEGE.PL DI.ARSLEGE.PL
Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Może masz rację Rothbard,
Ja już obliczyłem w excelu to drzewo. Nie było to az takie skomplikowane, tylko nie uwzględniałem wcześniej zmian ceny przy dłuższych okresach zapadalności.
Obawiam się, że (ponieważ 17 jest test DI II), pozostaje mi walka z czasem).
Rothbard, wielkie Ci dzięki za wytłumaczenie. Może uda się to jakos zaliczyc. Ty rozumiem korzystales z DI II etap superpakiet?
z powazaniem
Rozumiem, że już jestes DI?
Tylko nie wiem czy ja zdąrze, bo to 3 tygodnie (może lekko więcej). czy udało sie tobie za 1 razem zdac 2 etap?
I czy w takim wypadku Hull'a i Fabozziego na pamięc?, oraz jak z MSR (da się wyciągnąć z raportów)?
z poważaniem
czy jest jakakolwiek promocja na wasz DI II etap (bez III etapu)?
Bo jak rozumiem, kosztuje to 700 pln (II =III). Chciałbym otrzymać jeszcze z dwie próbki (test z grudnia 2009) oraz z ostatnich lat. Na tej podstawie podejme decyzję W dniu dzisiejszym chce podjąc decyzję, by otrzymać to jak najszybciej (walka z czasem z 17 maja). Czy nie macie jakiejś świątecznego rabatu???
z pooważaniem
Już po najbliższym DI2, pomoc w zakresie pisania odwołań, zostanie zaoferowana wyłącznie Klientom, którzy nam zaufali i kupili nasz superpakiet DI2+DI3. Nikomu innemu takiej pomocy nie udzielimy. Dzięki temu będziemy mogli skoncentrować się na serwisie - wyłącznie dla naszych Klietnów.
SzkodaNiektórzy mają za sobą dłuższą historię przygotowań lub inne materiały, i niestety już się nie zdecydują na zakup pakietu 4 tyg przed egzaminem. Ale solidne wsparcie przy odwołaniu zawsze może się przydać. Ja bym był skołonny zapłacić rozsądną cenę za możliwość wsparcia wyłącznie na odwołaniach (jeźeli zajdzie taka potrzeba).
Myślę że warto jednak o tym pomyśleć
LAUREACI:
Pomogliśmy zdobyć:
- ponad 500 licencji MPW
- ponad 100 licencji DI
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.