- Otrzymane podziękowania: 5
MAKLERS.ARSLEGE.PL DI.ARSLEGE.PL
Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Zgadza się, egzamin był......hmm delikatnie mówiąc specyficzny i inny od tych, na podstawie których się uczyliśmy. Dużo teoretyzowania, a mniej liczenia. Mnie dość mocno zdziwiły pytania ze statystyki - np. o rozkład chi-kwadrat. W 2-3 zadaniach się zakopałem na jakieś 7-10 min bo niby wiesz jak rozwiązać, liczysz, liczysz, a ciągle nie wychodzi. Myślisz że popełniłeś jakiś prosty błąd rachunkowy i już zaraz go znajdziesz. Ale figa. W końcu zostawiasz te zadanie, idziesz dalej bo nie ma czasu. Potem Pani z komisji mówi: "chciałabym coś ogłosić".... (oczywiście wytrącając Cię z rytmu przy rozwiazywaniu kolejnego zadania) i już wiesz - w zadaniu był błąd. Nooo… teraz wychodzi!Koniecznie trzeba pisać skargi do przewodniczącego i zachęcić do tego jak największą liczbę osób, która pisała egzamin.
Załamałeś mnie. :- / Siedzę trochę w branży edukacyjnej i obecność nie może być żadnym kryterium oceny. Obecnością nie da się zweryfikować efektów kształcenia. Sądziłem że te studia, skoro uczelnia musi spełnić multum wymagań aby je w ogóle móc prowadzić, to poziom tam jest wyśrubowany i odsiew w trakcie studiów bardzo duży. Że KNF ich ciągle sprawdza i że wykładowcy są zajebiści i wymagający.
Ponadto...
Tego doradcę teraz będą dawać po jakichś miernych studiach na UEK. Jestem z Krakowa i od ani jednej osoby nie słyszałem dobrej opinii o tych studiach poza tym, że sprawdzają im listy obecności.
..
LAUREACI:
Pomogliśmy zdobyć:
- ponad 500 licencji MPW
- ponad 100 licencji DI
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.