- Otrzymane podziękowania: 3
MAKLERS.ARSLEGE.PL DI.ARSLEGE.PL
Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Przejrzeniu odpowiedzi do zestawu 3 widzę, że zdałem
Po skonfrontowaniu wyniku z wynikami jakie miałem z 2 poprzednich egzaminów, które robiłem jako próbne w moim odczuciu niedzielny egzamin był od nich łatwiejszy. A precyzyjniej łatwiejsza była część finansowo-statystyczno-matematyczna. Ekonomia na zbliżonym poziomie, natomiast trochę trudniejsze mogło być prawo, gdyż mało pytań powtórzyło się z poprzednich egzaminów.
Panowie mam 2 pytania.
1. Jeśli dzisiaj dają wyniki w KNF i nie będzie mnie na liście to mogę zadzwonić po 16 żeby mi podali ile miałem pkt i szczegołową tabelkę gdzie miałem błędy? Czy muszę czekać do jutra?
2. Jeśli się okaże że brakło niewiele i będe się odwoływał to ile czasu mam na przesłanie odwołania? I kiedy będzie lista z wynikami po odwołaniach?
Z góry dzięki za odpowiedź.
I jeszcze pytanie nr 2 z zestawu 3 (ustawa o biegłych rewidentach)
prawidłowa odpowiedź A
www.przepisy.gofin.pl/przepisy,3,16,45,4...przepisy-ogolne.html
Rozdział 2 Art. 2 ust. 2
"czynnościach rewizji finansowej - rozumie się przez to badanie, przeglądy sprawozdań finansowych lub inne usługi poświadczające, o których mowa w odrębnych przepisach lub standardach rewizji finansowej;"
Panowie mam 2 pytania.
1. Jeśli dzisiaj dają wyniki w KNF i nie będzie mnie na liście to mogę zadzwonić po 16 żeby mi podali ile miałem pkt i szczegołową tabelkę gdzie miałem błędy? Czy muszę czekać do jutra?
2. Jeśli się okaże że brakło niewiele i będe się odwoływał to ile czasu mam na przesłanie odwołania? I kiedy będzie lista z wynikami po odwołaniach?
Z góry dzięki za odpowiedź.
LAUREACI:
Pomogliśmy zdobyć:
- ponad 500 licencji MPW
- ponad 100 licencji DI
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.