MAKLERS.ARSLEGE.PL      DI.ARSLEGE.PL

Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)

× Rozrywka branży inwestycyjnej

Kod promocyjny, który trafił w dziesiątkę

• romyregulatory
  • Autor
  • Z dala
  • New Member
  • New Member
Więcej
1 dzień 3 godzin temu #10759 przez romyregulatory
Kod promocyjny, który trafił w dziesiątkę was created by romyregulatory
Jestem kucharzem. Pracuję w małej restauracji w centrum miasta, głównie dania kuchni polskiej – schabowy, żeberka, pierogi. Lubię swoją robotę, ale nie oszukujmy się – garmażerka to harówka. Gorąc, para, wieczne ściganie się z czasem, a do tego niska pensja i napiwki, które ledwo starczają na piwo po robocie. Mam żonę i dwójkę dzieci, najmłodsze właśnie poszło do przedszkola. Życie toczy się od pierwszego do pierwszego. Czasem jest tak ciasno, że odmawiamy sobie rzeczy podstawowych.

Pamiętam ten dzień doskonale. Był wtorek, koniec miesiąca. W portfelu miałem ostatnie dwadzieścia złotych na chleb i mleko. Żona dostała wypłatę za trzy dni, ale do tego czasu trzeba było jakoś przetrwać. Siedziałem w kuchni po fajrancie, zmęczony jak pies, i przeglądałem telefon, żeby się odciąć od rzeczywistości. I tak, czytając jakieś durne artykuły, trafiłem na blog o finansach. Gość pisał o dodatkowych źródłach dochodu. W jednym z akapitów rzucił hasło: „Jeśli masz farta, spróbuj vavada kod promocyjny – dają darmowe spiny bez depozytu, ja tak wygrałem na wakacje”.

Normalnie bym przewinął. Ale akurat tej nocy byłem tak zdesperowany, że postanowiłem spróbować. Co mi szkodziło? I tak nie miałem nic do stracenia. Wpisałem w Google nazwę, znalazłem stronę. Wyglądała schludnie, bonusy opisane przejrzyście. Ale zanim cokolwiek zrobiłem, poszukałem tego konkretnego kodu. Znalazłem na forum – ktoś wrzucił go dwa dni temu. Skopiowałem. Zarejestrowałem się. W polu „kod promocyjny” wkleiłem vavada kod promocyjny, który znalazłem. System potwierdził. Dostałem trzydzieści darmowych spinów.

Zacząłem kręcić. Ręce mi się trzęsły – nie z emocji, tylko ze zmęczenia. Pierwsze dwadzieścia spinów – nic albo po dwa złote. Myślałem, że to ściema. Ale przy dwudziestym piątym – trzy cytryny. Bonus. Wskoczyło mi dodatkowe piętnaście spinów. I wtedy automat zaczął sypać. Przy trzecim spinie bonusowym – czterdzieści złotych. Przy siódmym – osiemdziesiąt. Przy ostatnim – sto dwadzieścia. Na koncie bonusowym lądowało dwieście osiemdziesiąt złotych. Z darmowego kodu.

Nie mogłem w to uwierzyć. Siedziałem w kuchni, obok na blacie leżał suchy chleb, a ja patrzyłem na ekran i myślałem: „To jest jakiś żart”. Ale nie był. Regulamin mówił, że trzeba tę kwotę odkręcić. Wiedziałem, że jeśli teraz popełnię błąd, stracę wszystko. Jestem kucharzem, nie hazardzistą, ale umiem czytać ze zrozumieniem. Przeanalizowałem warunki. Musiałem postawić tę sumę trzy razy. Wybrałem najprostszą grę – owocówkę z niskimi stawkami. Postawiłem po dwa złote. Powoli, systematycznie, bez emocji.

To było jak gotowanie bulionu – nie możesz podnieść temperatury, bo wszystko wykipi. Grałem spokojnie, przez godzinę. Raz spadało, raz rosło. W końcu spełniłem warunki. Na koncie miałem dwieście pięćdziesiąt złotych do wypłaty. Kliknąłem „wypłać” i poszedłem spać o pierwszej w nocy. Rano obudziłem się, sprawdziłem konto bankowe. Pieniądze były.

Nie powiedziałem żonie od razu. Poczekałem, aż pójdzie do pracy, i zadzwoniłem do mamy, żeby pożyczyć stówkę na dopełnienie. Dołożyłem do tych dwustu pięćdziesięciu własne sto i wpłaciłem trzysta pięćdziesiąt złotych na konto w vavada. Znalazłem kolejny vavada kod promocyjny – tym razem na pierwszy depozyt. Dostałem bonus sto procent. Miałem siedemset złotych do gry. Pomyślałem: „Albo teraz, albo nigdy”.

Włączyłem automat z jedzeniem. Żeberka, hamburgery, lody. Pasowało do mnie – kucharz gra w kulinarnym slocie. Postawiłem dziesięć złotych. Szło średnio. Po dwudziestu minutach miałem sześćset. Postanowiłem zmienić taktykę. Przeszedłem do gry z dzikim zachodem. Stawka piętnaście złotych. Drugi spin – trzy rewolwerowce. Bonus. Dwadzieścia darmowych spinów. Przy piątym – wygrana sto. Przy dziesiątym – trzysta. Przy piętnastym – pięćset. Przy ostatnim – walnęło osiemset. Stan konta po bonusie: dwa tysiące złotych.

Siedziałem i oddychałem. W głowie kalkulowałem: wpłaciłem trzysta pięćdziesiąt (w tym to sto od mamy i dwieście pięćdziesiąt z pierwszego kodu), a na koncie mam dwa tysiące. Nawet jeśli oddam mamie stówkę, to i tak zostaje prawie tysiąc siedemset czystego zysku. Wypłaciłem tysiąc pięćset od razu. Pięćset zostawiłem na koncie. Z tych pięciuset zagrałem jeszcze trochę, ale już bez presji. W ciągu godziny spadłem do dwustu. Wypłaciłem i to.

Łącznie tego dnia wyszedłem z vavada kod promocyjny z tysiącem siedmiuset złotych na plusie. Żonie powiedziałem, że dostałem premię uznaniową od szefa za dodatkowe zmiany. Nie skłamałem do końca – szef dał mi kiedyś sto złotych za zastępstwo, ale to było rok temu. Resztę dopowiedziała moja wyobraźnia.

Za te pieniądze kupiłem dzieciom buty na zimę – porządne, nie z lumpeksu. Zapłaciłem zaległy rachunek za prąd. I w końcu – po raz pierwszy od pół roku – zabrałem żonę do kina. Nie na promocję we wtorek, tylko na normalny seans w piątek, z popcornem i colą. Płakała w trakcie filmu. Nie wiem, czy wzruszona, czy szczęśliwa, że wreszcie wyszliśmy gdzieś razem.

Czy gram dalej? Czasem, raz na miesiąc. Zawsze szukam vavada kod promocyjny przed logowaniem. Nie wpłacam własnych pieniędzy, tylko korzystam z tego, co dają za darmo. Czasem wygram trzydzieści złotych, czasem nic. Nie robię z tego filozofii. Ta jedna noc nauczyła mnie, że hazard to nie jest sposób na życie – to jest sposób na chwilowe odetchnięcie, gdy życie przyciska cię do muru. Ale tylko wtedy, kiedy masz silną głowę. Ja swoją głowę mam na karku. I dzięki temu ta historia ma happy end. A buty dzieciom kupiłem. I to się liczy.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.068 s.

LAUREACI:

Pomogliśmy zdobyć:

- ponad 500 licencji MPW

- ponad 100 licencji DI

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.