MAKLERS.ARSLEGE.PL      DI.ARSLEGE.PL

Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)

× Rozrywka branży inwestycyjnej

Mənim Mostbet Təcrübəm: Peşəkar Qumarbazın Gündəliyi

• epoch777
  • Autor
  • Z dala
  • Premium Member
  • Premium Member
Więcej
1 miesiąc 1 dzień temu #10886 przez epoch777
Üç ildir ki, bu işi edirəm. Bəziləri deyər ki, qumar pis şeydir, ailəni dağıdar, pulu əridər. Amma mən onlara deyirəm ki, hər şey bacarıqdan asılıdır. Mən professional oyunçuyam. Bu mənim işimdir. Hər səhər saat 9-da kompüterimi açıram, bir fincan qəhvə dəmləyirəm və mostbet com indir düyməsini basaraq günə başlayıram. Bu, mənim üçün sadəcə bir oyun deyil, bu, mənim çörək pulumdur. Təxminən iki il əvvələ qədər mən adi bir ofis işçisi idim, amma bir gün hər şey dəyişdi. İndi isə gəlin sizə bu hekayəni danışım — necə ki, mən təsadüfən yox, məqsədli şəkildə bu yola düşdüm və necə ki, mostbet com indir mənim üçün gündəlik rituala çevrildi.Başlanğıcda hər şey maraqdan idi. Dostum Tural mənə dedi: "Bir dəfə cəhd et, görərsən, əyləncəlidir." Mən də cəhd etdim. Amma mən elə adamam ki, nəyisə səthi etməyi sevmirəm. Əgər bir işə başlayıramsa, ya tam girirəm, ya da heç girmirəm. O ilk aylarda itirdiyim pulları düşünəndə hələ də gülürəm. Təxminən 1500 manat batırmışdım. Hə, o vaxtlar mən sadəcə şanslı olmaq istəyirdim, amma şans deyilən bir şey yoxdur. Riyaziyyat var, statistika var, ehtimal nəzəriyyəsi var. Mən bunu başa düşəndə hər şey dəyişdi. Artıq mən "oynamırdım" — mən "işləyirdim". Hər gün səhər açıb mostbet com indir edirəm və özümə deyirəm: "Bu gün mən bu kazinodan ən azı 200 dollar çıxarmalıyam." Və bilirsiniz nə? Çox vaxt bunu bacarıram.Bir dəfə, təxminən altı ay əvvəl, ən uzun qalibiyyət seriyam oldu. Ardıcıl 17 gün qazandım. Hər gün müxtəlif oyunlar — bəzən rulet, bəzən poker, bəzən mərc oyunları. Amma ən çox sevdiyim blackjack-dir. Çünki orada hesablamaq olar. Kartların çıxma ehtimalını bilirsən, strategiyanı tətbiq edirsən, və kazino üstünlüyü minimala enir. O 17 gün ərzində 3400 dollar qazandım. Təsəvvür edin, ofisdə 3 aylıq maaşımı 2 həftəyə qazandım. Amma bu heç də həmişə asan olmur. Bəzi günlər elə olur ki, səhər başlayıram, amma sistem işləmir. Mən dərhal dayanıram. Peşəkar oyunçunun əsas qaydası — itkini dayandırmağı bacarmaq. Mən maksimum gündəlik limit qoyuram — 100 dollar. Əgər bu məbləği itirirəmsə, bağlayıram kompüteri, çıxıram gəzintiyə. Çünki bilirəm ki, əsəbi halda oynasan, hər şeyi itirərsən. Bu, mənim üçün işdir, əyləncə deyil. Hər dəfə mostbet com indir edəndə mən işə gəlmişəm, əylənməyə yox.Yadımdadır, bir dəfə çox maraqlı hadisə baş verdi. Həmin gün səhər 10-da işə başladım. Hər zamankı kimi mostbet com indir, sonra hesaba baxdım — cəmi 250 dollar var idi. Planım sadə idi: bunu 450-ə çatdırıb çıxmaq. Başladım blackjack oynamağa. İlk 45 dəqiqə hər şey yaxşı gedirdi, artıq 380 dollarım var idi. Birdən qarşıma bir oyunçu çıxdı, mənə qarşı oynayırdı. Bu, mənim planımı pozdu. Mən ehtimalları yenidən hesablamalı oldum, strategiyanı dəyişməli. Və son 3 əl ərzində 100 dollar itirdim. Qanım qaynamağa başladı, amma özümü saxladım. Qalxdım, bir stəkan su içdim, 5 dəqiqə pəncərədən baxdım. Sonra qayıtdım. Və nə oldu bilirsiniz? Oyunçunu dəyişdim, masanı dəyişdim. Başqa bir otağa keçdim. İlk əl — qazandım, ikinci — qazandım, üçüncü — yenə. Yarım saat ərzində artıq 520 dollarım var idi. Həmin gün mostbet com indir düyməsini basan hər dəfə mən artıq qalib gələcəyimi bilirdim. Bu sadəcə hiss deyil, bu bacarıqdır.Peşəkar oyunçu olmaq o demək deyil ki, mən həmişə qazanıram. Xeyr, mən də itirirəm. Amma fərq ondadır ki, mən itirəndə bunu analiz edirəm. Səbəb nədir? Bəlkə yorğun idim? Bəlkə səhər yeməyi yeməmişdim? Və ya bəlkə mərc limitimi artırmalı idim? Hər itki mənim üçün bir dərsdir. Statistikaya görə, uzun müddətdə mən həmişə qələbə çəkirəm. Çünki mən duyğuları deyil, rəqəmləri izləyirəm. Bir il əvvəl ən böyük uduşum oldu — 2400 dollar bir gecədə. Hə, o gün mən mostbet com indir edəndə heç gözləmirdim ki, bu qədər böyük qazanacam. Amma sistem işlədi. Kartlar mənim tərəfimdə idi. Mən sadəcə doğru anda doğru qərar verdim və bu qədər.Həmişə deyirəm: qumar intihar deyil, riyaziyyatdır. Əgər sən riyaziyyatı bilirsənsə, ehtimalları başa düşürsənsə, bu dünyada qalib gələ bilərsən. Mən qumar oyunlarını sevmirəm, mən qazanmağı sevirəm. Və mən mostbet com indir düyməsini hər dəfə basanda bunu xatırlayıram. Bu sadəcə bir veb-sayt deyil, bu mənim iş masamdır. Amma təbii ki, hər kəs bunu bacarmaz. Çoxları duyğularına qapılır, itkini qaytarmaq üçün daha çox oynayır, nəticədə hər şeyi itirir. Mən bunu ilk aylarda yaşamışam. O vaxt 1500 manatı necə itirdiyimi xatırlayıram. O gündən sonra and içdim ki, bir daha duyğularla oynamayacam. İndi mənə desələr ki, "bu gün mütləq qazanacaqsan", mən gülərəm. Çünki bilirəm ki, mütləqlik yoxdur, amma statistika var.Mənim həyat tərzimi çoxları bəyənmir. Ailəm əvvəllər narahat olurdu. Anam deyirdi: "Oğul, sən sabahın nə gətirəcəyini bilmirsən, bu etibarsız işdir." Amma mən ona dedim: "Ana, ofisdə işləyəndə də sabah işdən qovulmayacağıma zəmanət yox idi." İndi mən öz bossumam. İstədiyim vaxt işləyirəm, istədiyim vaxt istirahət edirəm. Orta hesabla ayda 3000-4000 dollar qazanıram. Bu, mənim üçün kifayətdir. Və ən əsası — mən bunu həzz alıram, amma həzz oyundan deyil, zəkanın qələbəsindən. Hər dəfə mostbet com indir edəndə mən öz biliklərimi sınayıram. Siz inanmazsınız, amma mən hətta xüsusi cədvəl hazırlamışam — hansı saatlarda daha yaxşı oynanır, hansı günlər daha uğurlu olur. Bəli, bu sadəcə şans deyil. Əlbəttə, amma hər şeyə baxmayaraq, bir şeyi deməliyəm: əylənmək üçün oynayanlar üçün bu sayt əla yerdir. Amma mənim üçün burası iş yeridir. Mən bura pul qazanmağa gəlirəm, itirməyə yox.Günlərin bir günü, təxminən 3 ay əvvəl, çox gərgin bir oyun oldu. 4 saat fasiləsiz oynadım. Artıq gözlərim yorulmuşdu, amma dayana bilmirdim, çünki sistem işləyirdi. Hər əl mənə qazanc gətirirdi. Həmin gün mostbet com indir düyməsini basan anda içimdə bir hiss var idi ki, bu gün fərqlidir. Və doğrudan da, 4 saat ərzində 700 dollar qazandım. Sonra dayandım. Çünki peşəkar oyunçu bilir ki, nə vaxt dayanmaq lazımdır. Həddən artıq qazanc da təhlükəlidir — insan şımarar, ertəsi gün riskli qərarlar verər. Mən həmişə balansı saxlayıram. Bəzən dostlarım mənə deyir: "Bəs bir gün hər şeyi itirsən?" Mən gülürəm və cavab verirəm: "Ona görə mən professionalam ki, hər şeyi itirmək seçimini özümdən uzaqlaşdırmışam." Mənim 6 aylıq ehtiyat pulum var. Kazino qarşısında aciz deyiləm.Sonda demək istəyirəm ki, mostbet com indir mənim üçün sadəcə bir ünvan deyil. Bu, mənim gündəlik iş rejimimin bir hissəsidir. Hər səhər o düyməni basanda bilirəm ki, mən öz bacarıqlarımı, biliklərimi, strategiyamı sınayıram. Və bu hiss, bilirsiniz, əvəzolunmazdır. Ofisdə işləyəndə heç vaxt bu cür adrenalin hiss etməzdim. Amma mən həmişə deyirəm: "Bu iş hər kəsə görə deyil." Əgər sən emosional adamsansa, qumardan uzaq ol. Amma əgər sən soyuq ağıllı adamsansa, ehtimalları sevirsənsə, o zaman bu dünya sənindir. Mən öz yolumu seçdim və peşman deyiləm. Axı, bu sadəcə pul deyil, bu, həyat tərzidir. Mənim üçün məqsəd udmaq deyil, məqsəd doğru oynamaqdır. Və doğru oynadığın zaman uduş özü gəlir. Bu, mənim 3 illik təcrübəmin ən vacib dərsidir. İndi isə qəhvəmi bitirib işə başlamalıyam. Mostbet məni gözləyir.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.707 s.

LAUREACI:

Pomogliśmy zdobyć:

- ponad 500 licencji MPW

- ponad 100 licencji DI

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.