Həmişə deyirəm ki, bu iş təsadüfə qalmır.
Mostbet prediction
– bu mənim üçün sadəcə bir ifadə deyil, bu mənim hər gün səhər yarım saatlıq analizimin nəticəsidir. Üç ildir ki, bu platformada oynayıram və bu müddət ərzində ən böyük səhvim odur ki, bir vaxtlar hər şeyi şansa buraxmışdım. Amma indi yox. İndi mən bilirəm ki, hər hansı bir oyunun arxasında riyaziyyat dayanır. Riyaziyyat və psixologiya.2019-cu ilin qışı idi. Bakıda çovğun vurmuşdu, ofis bağlanmışdı, mən də evdə oturub telefona baxırdım. Həmin vaxtlar adi bir işçi idim, maaşım çətinliklə ayağımı yerə basırdı. Bir dostum mənə Mostbet-i tövsiyə etdi. Dedi ki, "Sınasan, bəlkə şansın gətirər". İlk ay mən elə oynadım ki, heç nə başa düşmədim. İtirdim, sonra qazandım, yenə itirdim. Amma içimdə bir hiss var idi ki, burada bir sistem olmalıdır. O vaxt mən yenicə başlayırdım, amma artıq mostbet prediction mənim beynimdə cızılırdı, baxmayaraq ki, mən onu tam dərk etmirdim.Mən başladım statistikaları öyrənməyə. Hər oyundan əvvəl 10 dəqiqə komandaların formasına, xəsarətlərinə, hətta hava şəraitinə baxırdım. Amma əsas dəyişiklik o gün oldu ki, mən başa düşdüm – bu, ehtimal nəzəriyyəsidir. Heç bir "şans" yoxdur, sadəcə paylanmış ehtimallar var. Mən özüm üçün bir sistem qurdum: hər gün maksimum 3 mərc, hamısı əsaslı analizə söykənir, heç vaxt "hisslə" oynamıram.Bir il ərzində mən 12.000 manat qazandım. Bu, o qədər də böyük rəqəm deyil, amma nəzərə alsaq ki, əvvəllər maaşım 500 manat idi, bu mənim üçün sıçrayış oldu. 2021-ci ildə işimi atdım. Bəli, qorxdum. Çox qorxdum. Anam dedi: "Oğlum, dəli olmusan?" Atam isə heç danışmadı bir həftə. Amma mən bilirdim nə etdiyimi. Mostbet prediction o vaxt artıq mənim gündəlik ritualıma çevrilmişdi – səhər yuxudan oyanan kimi başlayırdım məlumatları oxumağa, qrafiklərə baxmağa.Günlərdən bir gün mənim üçün dönüş nöqtəsi oldu. Futbol üzrə Çempionlar Liqasının oyunu idi, "Real" "Mançester Siti" ilə qarşılaşırdı. Hər kəs "Real"a mərc edirdi, amma mən gördüm ki, Sitin son 5 oyununda topa sahib olma faizi 65%-dən yuxarıdır, "Real"ın müdafiəsi isə sürətli oyunçulara qarşı zəifdir. Mən bütün vəsaitimi – o vaxt 4000 manatı – "Mançester Siti"nin qalibiyyətinə qoydum. Ətrafdakılar mənə "dəli" dedilər. Matç 3:1 bitdi, Siti qazandı. Mən o gün 12.000 manat qazandım.Amma bu hekayənin ən maraqlı hissəsi bundan sonra başladı. Çünki professional oyunçu olmaq o demək deyil ki, sən həmişə qazanacaqsan. Xeyr. Mənim də uğursuz günlərim olub. Bir dəfə ardıcıl 8 mərc itirdim. O həftə mən 5000 manat uduzdum. Yuxum qaçdı, başım ağrıdı, hətta düşündüm ki, qayıdım ofis işinə. Amma sonra özümə dedim: "Dayan, sən sistemi pozursan". Mən geri çəkilib yenidən başladım. Kiçik mərclər, diqqətli analiz. Və 2 həftə ərzində uduzduğumu geri qaytardım, üstünə bir də 3000 qazandım.İndi mənim strategiyam sadədir: hər gün bazarı skan edirəm, ən dəyərli əmsalları tapıram, amma ən vacibi – heç vaxt acgözlük etmirəm. Bir çox oyunçular səhvən düşünür ki, böyük qazanmaq üçün böyük mərc lazımdır. Yox. Böyük qazanmaq üçün hər gün kiçik addımlar atmaq lazımdır. Mən Mostbet-də orta hesabla ayda 4000-6000 manat çıxarıram. Bu, mənim üçün normaldır. Sabitlik, dalğalanmalar olmasa da, çox rahatdır.Bir dəfə tanışlarımla söhbət edirdik. Onlar məndən soruşdular: "Bəs sən necə bilirsən nə vaxt dayanmaq lazımdır?" Mən gülümsədim və dedim: "Mostbet prediction sənə təkcə nə vaxt oynamağı deyil, nə vaxt oynamamağı da öyrədir". Bu çox doğru sözdür. Bir oyunçu üçün ən çətin şey dayanmaq bacarığıdır. Sən qazanırsansa, beynin deyir: "Davam et, indi daha çox qazanacaqsan". Amma riyaziyyat deyir: "Ehtimal dəyişməyib, sən sadəcə şanslı idin". Mən həmişə ikinci fikrə qulaq asıram.Bu ilin əvvəlində mən Mostbet-dən 22.000 manat çıxardım. Həmin ay mən 3 böyük turnirə düzgün mərc etmişdim, həmçinin bir neçə kiçik basketbol oyununu da yaxşı analiz etmişdim. Pul kardıma gələndə, mən sakitcə ekrana baxdım və dedim: "Əla". Heç bir təntənə yox idi. Çünki bu, mənim işimdir. Mən bu pulu qazanmaq üçün 3 il öyrənmişəm, səhvlər etmişəm, gecələr yatmayıb statistikaları qarışdırmışam. Bu, təsadüfi bir qələbə deyil.Valideynlərim artıq mənimlə fəxr edirlər. Anam baxmayaraq ki, hələ də bu işi tam başa düşmür, amma görür ki, mən evə yemək alıram, borclarımı ödəyirəm, bacıma təhsil pulu verirəm. Bu mənim üçün ən böyük qələbədir. Mən istəmirəm ki, kimsə məni təqlid edib "bir gecədə varlanmaq" istəsin. O, olmur. Amma istəyirəm ki, insanlar bilsinlər: bu, mümkündür, əgər ciddi yanaşsan.Son məsləhətim – Mostbet prediction həmişə sənin yanında olsun, amma əsas alət sənin başındır. Riyaziyyatı sevin, statistikaya hörmət edin, özünüzə nəzarət edin. Və unutmayın – kazino evinizin xeyrinə işləmir, amma siz öz xeyrinizə işləyə bilərsiniz, əgər düzgün bacarıqlarınız varsa. Mən bunu sübut etmişəm.İndi səhərdir, mən kompyuteri açıram, qəhvəmi içirəm və bazarı skan edirəm. Bu gün yeni bir gündür, yeni qələbələr üçün. Amma ən vacibi – mən bilirəm ki, itirsəm də, sistemim məni aparacaq. Çünki mən artıq o həyəcanlı təzə başlayan deyiləm. Mən professionalam. Və bu, ən gözəl hissdir. Pul da yaxşıdır, amma arxayınçılıq daha vacibdir. Mostbet-də oynayıram, amma əslində mən öz intellektimlə oynayıram. Və bu oyunda mən hələ uduzmamışam.