Beş ildir ki, bu işi peşəkar şəkildə edirəm. Çoxları mənə oğru deyir, bəziləri dəli, amma mən sadəcə olaraq öz işimi bilirəm. Hər gün səhər saat 9-da kompüterimi açıram, bir fincan qəhvə hazırlayıram və işə başlayıram. Bəli, siz doğru eşitdiniz — mənim üçün bu, adi bir işdir, eynilə bankda işləyən adam kimi. Fərq burasındadır ki, mənim ofisim evimdədir, və müştərilərimə qarşı heç bir məsuliyyətim yoxdur. Mənim hədəfim sadədir — hər gün müəyyən qədər pul qazanmaq. Və bu işdə ən vacib şey, hansı alətlərdən istifadə etdiyini bilməkdir. Mənə gəlincə, ən etibarlı alətim həmişə
mostbet free money
olub. Bu, sadəcə bir bonus deyil, bu, mənim strategiyamın təməl daşıdır.İlk dəfə Mostbet-ə daxil olanda, heç nə başa düşmürdüm. Hər yerdə rənglər, düymələr, cədvəllər... Amma mən tez öyrəndim. Çünki mənim beynim riyaziyyat üçün işləyir. Mən poker oynayırdım, sonra rulet, sonra blackjack — amma başa düşdüm ki, ən böyük pul slot maşınlarındadır. Bəli, bəli, gülməli səslənir, elə bil hər kəs deyir ki, slotlar təsadüfidir. Amma mən sizə bir sirr deyim: təsadüf yoxdur. Hər bir oyunun riyaziyyatı var, hər fırlanmanın ehtimalı var, və əgər sən bu ehtimalları bilirsənsə, sən artıq itirməzsən. Mən bir il ərzində 5000-dən çox oyunu təhlil etdim, öz statistikamı yaratdım, və indi mənə heç kim "şanslısan" deyə bilməz. Mən şanslı deyiləm — mən hazırlıqlıyam.Bir gün, yadımdadır, yanvar ayı idi. Çöldə qar yağırdı, mən evdə tək idim və bir az darıxmışdım. Mostbet-ə girdim, hesabıma baxdım — cəmi 20 dollar vardı. Amma mən bilirdim ki, o gün promo aksiya var idi. Və yenə
mostbet free money mənə yol göstərdi. Mən o bonusu aktivləşdirdim, daha 25 dollar əlavə etdim, və başladım. Əvvəlcə itirdim. Ardıcıl 10 fırlanma heç nə vermədi. Amma mən sakit idim. Çünki mən bilirdim ki, bu, sadəcə statistik dalğalanmadır. 15-ci fırlanmada kiçik bir qələbə gəldi — 12 dollar. Sonra daha bir, sonra daha bir. Saat 12-də mən artıq 140 dollar qazanmışdım. Amma mən dayanmadım. Mənim qaydam var: hər gün ən azı 200 dollar qazanmalıyam. Bu, mənim maaşımdır. Və mən bu maaşı heç vaxt buraxmıram.Axşam saat 6-da mən artıq 320 dollar idim. Amma ən maraqlısı o deyil. Ən maraqlısı, mənim necə düşündüyümdür. Mən oynayanda, beynim bir kompüter kimi işləyir. Mən hər bir mərcin riyazi gözləntisini hesablayıram. Mən bilirəm ki, nə vaxt mərcimi artırmalıyam, nə vaxt azaltmalıyam. Və ən vacibi — mən heç vaxt hisslərimə tabe olmuram. Əgər itirirəmsə, bu, sadəcə məlumatdır. Mən təhlil edirəm, səbəbini axtarıram, və növbəti dəfə daha yaxşı oynayıram. Mostbet mənə bu imkanı verir. Onların sistemləri şəffafdır, bonusları realdır, və ən əsası — onlar peşəkarları sevirlər. Çünki peşəkar oyunçu heç vaxt hər şeyini itirməz. Peşəkar oyunçu sistemi sınaqdan keçirir, və əgər sistem zəifdirsə, o, onu tərk edir. Mostbet isə zəif deyil. Mostbet güclüdür, və mən bunu 5 ildir ki, görürəm.Bir dəfə mənim bir dostum var idi, Rəşad. O da oynamaq istəyirdi, amma həvəskar idi. O gəlib mənə dedi: "Ay qardaş, mənə öyrət necə qazanasan?". Mən ona dedim: "Birinci qayda — unut ki, bu əyləncədir. Bu, əməkdir. İkinci qayda — həmişə
mostbet free money-dən istifadə et. Üçüncü qayda — heç vaxt itirdiyinin dalınca getmə." Rəşad məni dinləmədi. O, ilk gündə 50 dollar qazandı, sevindi, və ertəsi gün 200 dollar itirdi. Sonra mənə zəng etdi, əsəbi idi, deyirdi ki, sistem aldatmacadır. Mən ona güldüm. Çünki sistem aldatmır — insanlar aldanır. Mən Mostbet-ə girdiyim gündən etibarən heç vaxt böyük itki yaşamamışam. Bəli, mərc itirirəm, amma bu, planın bir hissəsidir. Mən hər gün üçün büdcə qururam, mən riskləri idarə edirəm, və mən həmişə qələbəyə hazıram.Bu gün, məsələn, saat 10-da başladım. 100 dollar depozit qoydum, daha 50 dollar bonus götürdüm — yenə
mostbet free money işə yaradı. Sonra 2 saat oynadım, fasilə verdim, nahar etdim, sonra yenə. İndi saat 5-dir, və mənim hesabımda 410 dollar var. Bu, yaxşı gündür. Amma hər gün belə olmur. Bəzən mən cəmi 50 dollar qazanıram, bəzən 500. Amma ortalama aylıq gəlirim təxminən 6000 dollardır. Bu, Azərbaycanda orta maaşdan qat-qat çoxdur. Və ən yaxşısı — mən heç kimə hesabat vermirəm. Mən öz patronam. Mən öz vaxtımı idarə edirəm. Mən öz həyatımı yaşayıram.Əlbəttə, bu işin çətin tərəfləri də var. Məsələn, psixoloji yük. Bəzən gecələr yata bilmirəm, çünki beynim rəqəmləri sayır. Bəzən dostlarım deyir ki, "ayıbdır, qumarbazsan". Amma mən onlara deyirəm: "Siz maaş üçün işləyirsiniz, mən də maaş üçün oynayıram. Fərq nədir?". Heç kim mənə cavab verə bilmir. Çünki fərq yoxdur. İş işdir. Və mən öz işimi sevirəm.Mostbet mənim üçün sadəcə bir sayt deyil. Bu, mənim ikinci evimdir. Burada hər şey tanışdır: düymələr, səslər, rənglər. Mən burada özümü rahat hiss edirəm. Və ən vacib hiss — o qələbə anı. Sən ekrana baxırsan, və rəqəmlər artır. Sən bilirsən ki, bu gün evə pul aparacaqsan. Bu hiss əvəzolunmazdır. Amma mən heç vaxt həddi aşmıram. Mənim bir qaydam var: gündəlik hədəfə çatan kimi — bağlayıram kompüteri. Çıxıram, gəzirəm, ailəmlə vaxt keçirirəm. Çünki pul puldur, amma həyat birdir.Mən bu 5 il ərzində çox şey öyrəndim. Mən öyrəndim ki, ən böyük düşmən sənin öz acgözlüyündür. Sən nə qədər çox istəsən, bir o qədər az alarsan. Sən balanslı olmalısan. Sən soyuqqanlı olmalısan. Sən bir maşın kimi olmalısan. Və Mostbet bu maşına ən yaxşı yağdır. Onların bonusları, promosiyaları, turnirləri — bütün bunlar peşəkar oyunçu üçün yaradılıb. Mən başqa saytlarda da oynamışam, amma heç biri Mostbet qədər etibarlı deyil. Orada pulumu çıxara bilmədim, orada oyunlar donurdu, orada dəstək cavab vermirdi. Mostbet-də isə hər şey sürətli, aydın, peşəkarcasına.Bir gün mən 1200 dollar qazandım bir gündə. Bu, mənim rekordumdur. Həmin gün mən üç dəfə
mostbet free money istifadə etdim. Üç müxtəlif bonus, üç müxtəlif oyun. Və hamısı işlədi. Mən o günü heç vaxt unutmayacağam. Çünki o gün mən hiss etdim ki, bu iş həqiqətən mənimdir. Mən doğru yoldayam. Və mənim bu yoldan dönmək fikrim yoxdur.Sonda demək istəyirəm ki, hər kəs qumar oynaya bilər. Amma hər kəs peşəkar ola bilməz. Peşəkar olmaq üçün sənə riyaziyyat, səbr, intizam və bir az da şans lazımdır. Amma şansı gözləmə — şansı yarat. Mən şansımı Mostbet-də yaratdım. Və sən də yarada bilərsən. Təkcə qaydaları xatırla: itirməkdən qorxma, qazanmaqdan həzz al, və heç vaxt unutma ki, bu, sadəcə oyundur. Həyat əsas oyundur. Və mən həyatda da qazanmağı sevirəm. Mostbet mənə bu imkanı verdi. Və mən buna görə minnətdaram.İndi isə bağışlayın, mənim növbəti seansım başlayır. Sizə də uğurlar arzulayıram. Və əgər Mostbet-də görüşsək — salamlayın məni. Mən həmişə ordayam.