MAKLERS.ARSLEGE.PL      DI.ARSLEGE.PL

Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)

× Rozrywka branży inwestycyjnej

Kuidas ma võitsin kasiolt neli korda kuus ja muutsin mängu oma ameti tasemele

• epoch777
  • Autor
  • Z dala
  • Premium Member
  • Premium Member
Więcej
2 miesiąc 2 dni temu #10840 przez epoch777
Ma ei tea, kas olete kunagi mõelnud, mis tunne on istuda iga hommik arvuti taha ja mitte minna kontorisse, vaid avada brauser, süüa teed ja alustada tööd. Aga minu töölaud näeb välja nagu täiskasvanu mänguasjapood – kolm monitori, kaks telefoni, märkmikud numbriridadega ja närviline kommiroog. Mina olen professionaalne mängur. See kõlab uhkelt, aga tegelikult olen ma lihtsalt inimene, kes õppis ära reeglid, mida teised ei viitsi lugeda. Ja kui ma esimest korda testimise mõttes registreerisin end vavada bonus code , siis ma veel ei teadnud, et see saab mu igapäevaseks leivaks. Aga nüüd, kolm aastat hiljem, oskan ma öelda, et see platvorm on nagu pokkerilaud, kus diilerid ei tunne sind isiklikult, aga nemad tunnevad sinu statistikat.Alustame algusest. Ma pole kunagi olnud hasartmängusõltlane, vastupidi – ma vihkan kaotust. Mitte sellepärast, et mul raha kahju, vaid sellepärast, et ma ei talu rumalust. Kui ma näen, et keegi panustab juhuslikult, klikib nuppe nagu ahv ja siis nutab, et kasiino on ebaõiglane, siis ma lihtsalt kehitan õlgu. Sest kasiino pole ebaõiglane – see on matemaatika. Ja matemaatikat saab alistada, kui sa tead, millal astuda, millal seista ja millal üldse mitte mängida. Minu esimene kuu vavada keskkonnas oli katastroof – mitte sellepärast, et ma kaotasin, vaid sellepärast, et ma mängisin nagu algaja. Ma panustasin liiga suuri summasid, tagaasin kaotusi, uskusin õnne. Õnne pole olemas, on ainult tõenäosus. Ja siis ma hakkasin pidama päevikut. Iga panus, iga keerutus, iga kaart – kõik kirja. Kuu aja pärast oli mul Excelis tabel, mis näitas, millised mängud annavad parimat RTP-d, millistel kellaaegadel boonused aktiveeruvad ja millised diilerid reaalselt eksivad. Jah, ka live-mängudes teevad diilerid vigu, ja kui sa oled piisavalt tähelepanelik, võid selle ära kasutada.Aga ma ei hakka teile rääkima teooriat. Ma räägin ühest neljapäevast, mis muutis kõik. Olin hommikul ärganud halva unega, kohv oli otsas ja ma otsustasin teha kiire sessiooni – mitte suure panusega, vaid testimiseks. Avasin oma lemmikruleti, panin väikseid panuseid mustale ja punasele, et näha, kas diileri viskerütm on muutunud. Ja siis juhtus midagi kummalist – neli korda järjest tuli null. Enamik inimesi oleks pidanud seda õnnetuseks, aga mina teadsin, et see on signaal. Nullid tähendavad, et diiler kasutab teistsugust ketast või ta on väsinud. Ma suurendasin panuseid, aga mitte hüsteeriliselt, vaid vastavalt oma süsteemile. Kahe tunniga olin võitnud summa, mis võrdus mu kuu palgaga. Ja tead, mis oli kõige parem? Ma ei tundnud mingit erilist rõõmu – lihtsalt rahulolu, et arvutused töötasid.Aga siis ma tegin vea. Ma otsustasin proovida mänguautomaati, sest seal oli mingi uus teema ja boonus. Ma tean, et slotid on kõige ohtlikumad, sest nende algoritmid on peidetud, aga ma olin üleolev. Panin ühe suure panuse, siis teise, ja kolmandaga kaotasin kolmandiku võidetud rahast. See oli nagu külm dušš. Ma sulgesin brauseri, hinge kinni hoides, ja istusin viis minutit lihtsalt vaikselt. Siis avasin uuesti, aga mitte mängima – vaid analüüsima, mis juhtus. Ma vaatasin ajalugu, kontrollisin oma panuseid ja sain aru, et ma läksin vastu omaenda reeglile: "Ära kunagi mängi slotte ilma eelneva testita." See oli valus õppetund, aga ma võtsin selle vastu.Järgmiseks kuuks olin ma juba täielikult ümber korraldanud oma lähenemise. Ma jagasin oma raha kolme ossa: esimene osa kindlatele panustele pokkeris, teine live-ruletile ja kolmas – ainult boonusrahale, mida ma ei käsitlenud oma rahana. Ja siin tuli mängu see salajane nipp, mida ma olin avastanud foorumitest, aga keegi ei uskunud. Nimelt, kui sa kasutad teatud kombinatsioone boonuste aktiveerimisel, siis kasiino süsteem arvab, et sa oled "soe" mängija ja laseb sul võita just piisavalt, et sa jätkaksid. Ja ma mängisin seda süsteemi nagu klaverit. Mõnel päeval ma kaotasin meelega väikseid summasid, et mitte tunduda liiga võitjana. Sest kasiino ei armasta neid, kes võidavad liiga palju liiga kiiresti. Nad lülitavad sinu jaoks "külma režiimi" sisse. Aga kui sa oled kannatlik, kui sa oled nagu pankur, kes teab, millal laenu anda ja millal tagasi nõuda, siis oled sina see, kes dikteerib tempot.Ühel õhtul, kui ma istusin live-pokkeris kolme teise mängijaga, tundsin, et nad kõik on amatöörid. Nad panustasid emotsioonide peale, mitte tõenäosuste. Ma teadsin, et mul on kolm paremat kaarti, aga ma teesklesin nõrkust. Lasin neil tõsta panuseid, ise istusin vaikselt ja siis läksin kõigile vastu. See oli nagu šahh – sa ei võida ühte käiku, sa võidad kogu partii. Kui viimane lauakaart avanes ja ma võitsin poti, mis oli suurem kui mu kuu keskmine sissetulek, ma ei hüpanud ega karjunud. Ma lihtsalt kirjutasin oma märkmikusse: "Reede, kell 21.47, strateegia töötas." Sest professionaali jaoks on võit lihtsalt järgmine punkt statistikas. Aga see ei tähenda, et ma ei naudiks seda. Oh, ma naudin seda küll, aga omal moel – ma naudin seda, kui mu graafikud tõusevad, kui mu keskmine tunnitasu ületab minimaalse palga ja kui ma saan endale lubada osta emale uue külmkapi ilma hinda vaatamata.Teine kord, kui ma tõesti tundsin seda kuulsat "kasiinotunnet", oli siis, kui ma olin kolm tundi järjest mänginud väikeste panustega blackjacki. Ma olin väsinud, silmad olid kuivad ja ma tahtsin juba sulgeda, aga otsustasin teha viimase viie käigu. Ja siis tuli see – neli blackjacki järjest. Ma tean, et see on statistiline anomaalia, aga see tundus nagu kingitus. Ma ei võtnud seda isiklikult, ma võtsin seda kui kinnitust, et ma olen õigel teel. Ja siis ma sulgesin arvuti, läksin kööki, tegin omletti ja vaatasin aknast välja. Ma mõtlesin, et kui ma oleksin tavaline mängija, oleksin ma tõenäoliselt kõik selle raha tagasi mänginud järgmise tunni jooksul. Aga mina tean, et kasiino ei ole koht, kus sa teenid raha kiiresti – see on koht, kus sa teenid raha aeglaselt, külma peaga ja ilma illusioonideta.Ma olen näinud nii palju inimesi, kes tulevad vavada platvormile ühe suure võidu lootuses ja lahkuvad tühja rahakotiga. Nad ei mõista, et see pole õnnemäng, see on oskusmäng, kus diileril on alati serv, aga sa võid selle serva vähendada, kui sa tead, kus nurgad on. Ja minu jaoks on iga päev nagu tööintervjuu – ma tõestan kasiinole, et ma olen seda väärt, aga mitte sellepärast, et ma palun, vaid sellepärast, et ma teenin. Viimase aasta jooksul olen ma kaotanud vaid kaks korda rohkem kui võitnud, aga need kaotused olid planeeritud – ma nimetan neid "kindlustuspreemiaks". Sest kui sa ei kaota kunagi, siis kasiino blokeerib su kasutaja. Ja seda ma ei taha – mul on siin mugav, ma tean iga nuppu, iga heli ja iga diileri näoilmet.Täna hommikul, enne kui ma seda lugu kirjutama hakkasin, võitsin ma jälle. Mitte midagi erakordset – umbes 300 eurot ruletis 20 minutiga. Ma võtsin selle välja kohe, ilma mõtlemata. Sest reegel number üks: võidetud raha ei jäeta kunagi kontole. See ei ole minu oma, kuni ma seda oma pangakaardil ei näe. Ja ma tean, et mõni loeb seda ja mõtleb: "See on liiga hea, et olla tõsi." Aga ma ei ürita kedagi veenda. Ma lihtsalt räägin oma igapäevaelust. Ja kui sa kunagi otsustad proovida, siis tee seda minu viisil – ilma paanika, ilma ahnuse ja ilma uskumata, et täna on su õnnelik päev. Sest õnnelik päev on see, mille sa ise ette valmistad. Ja võta teadmiseks – isegi kui sa kaotad esimesed viis korda, see on lihtsalt statistiline müra. Peaasi on jääda laua taha nii kaua, kuni teised hakkavad vigu tegema. Ja nemad teevad neid alati.Nüüd ma joon teist kohvi ja mõtlen, kas homme mängida pokkerit või ruletti. Vahepeal ma vaatan oma märkmikku ja naeratan – seal on kirjas kõik mu ebaõnnestumised, ja need näevad välja nagu kõige väärtuslikumad õppetunnid. Ma ei taha öelda, et see on lihtne, sest see pole. Ma kaotasin magamistunde, ma tülitsesin sõpradega, kes arvasid, et mul on probleem. Aga ma leidsin oma tasakaalu. Ja kui ma täna õhtul uuesti sisse login, siis ma tean täpselt, mida ma teen. Ja tead, mis on kõige naljakam? Isegi kui ma kaotan, ma naeran – sest see on osa mängust, ja ma olen selleks valmis. Kasiino on nagu meri – see võib olla rahulik või tormine, aga kui sa oled hea kapten, siis sa jõuad alati sadamasse. Ja minu sadam on täna jälle avatud.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.839 s.

LAUREACI:

Pomogliśmy zdobyć:

- ponad 500 licencji MPW

- ponad 100 licencji DI

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.