MAKLERS.ARSLEGE.PL      DI.ARSLEGE.PL

Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)

× Rozrywka branży inwestycyjnej

Czy ktoś wie, gdzie w Warszawie można popływać w ogonie syreny?

Więcej
5 dni 3 godzin temu #10647 przez yarol41950
Cześć wszystkim! Od jakiegoś czasu marzy mi się spróbowanie pływania w ogonie syreny. Wygląda to tak magicznie i chciałabym zobaczyć, jak to jest poczuć się jak prawdziwa syrena. Mam jednak pewien problem – mieszkam w Warszawie i nie wiem, czy są tu jakieś baseny, które na to pozwalają. Czy ktoś z was ma jakieś informacje na ten temat? Może znacie miejsca, gdzie organizowane są specjalne zajęcia z pływania w ogonie albo gdzie można po prostu przyjść i popływać rekreacyjnie? Będę wdzięczna za każdą wskazówkę!

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
5 dni 2 godzin temu - 5 dni 2 godzin temu #10649 przez pohov39034
Hej! Słyszałam, że to super zabawa! Sama jeszcze nie próbowałam, ale moja siostrzenica jest tym kompletnie zakręcona. Wiem, że ona szukała takiego ogona w internecie i chyba ostatecznie coś zamówiła. Może warto byłoby rozejrzeć się w sklepach internetowych, które oferują ogony do pływania i akcesoria. Ja ostatnio widziałam ciekawe rzeczy na stronie  www.ogon-syreny.pl/ Tam mają naprawdę duży wybór i może nawet mają jakieś wskazówki odnośnie basenów, gdzie można z tego korzystać. Sprawdź też fora tematyczne, tam ludzie często wymieniają się takimi informacjami. Powodzenia w poszukiwaniach!      
Ostatnia5 dni 2 godzin temu edycja: pohov39034 od.

Więcej
5 dni 2 godzin temu #10650 przez kahig95323
Zastanawiam się, czy pływanie w ogonie syreny nie jest zbyt trudne dla początkujących. Wydaje się, że wymaga to dobrej koordynacji i siły mięśni. Ciekawe, czy istnieją jakieś specjalne kursy przygotowujące do takiej aktywności, albo czy można po prostu wypożyczyć ogon i spróbować samemu. Ostatnio popularność tego typu rozrywki wzrosła, więc pewnie pojawia się coraz więcej ofert dla osób zainteresowanych takim sposobem spędzania czasu.

Czas generowania strony: 0.131 s.

LAUREACI:

Pomogliśmy zdobyć:

- ponad 500 licencji MPW

- ponad 100 licencji DI

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.